top of page

Menangi Konsert Tiket Loop Festival feat. Siti Nurhaliza, XPDC, Masdo & ramai lagiInilah peluang keemasan anda untuk menonton konsert festival yang menghimpunkan barisan artis terkenal di Malaysia seperti Datuk Sri Siti Nurhaliza, Dayang Nurfaizah, XPDC, Masdo, Sufian Suhaimi dan ramai lagi yang akan berlangsung pada 11 Mei 2024 di Axiata Arena, Bukit Jalil.


Dan anda kini boleh memenangi tiket secara PERCUMA ke LOOP MUSIC Festival dengan Tune Protect! Ye! Percuma!


Bagaimana Anda Boleh Menang?Bermula 15-30 April 2024, anda cuma perlu membeli mana-mana produk insurans daripada Tune Protect secara online, seperti insurans kereta atau insurans perjalanan ataupun insurans motosikal untuk mendapatkan penyertaan ke dalam cabutan bertuah untuk kempen ini.


Selepas pembelian berjaya, jangan langan lupa untuk mendaftar borang yang dilampirkan di (laman- Thank You Page) ataupun klik di sini untuk mendaftar (hanya terpakai untuk pelanggan yang membeli polisi semasa tempoh kempen)


LEBIH PELUANG BILA ANDA AKTIFKAN PUMP

Rebut penyertaan ekstra (x2) bila anda aktifkan aplikasi kesihatan PUMP oleh Tune Protect. Aktifkan apa bila anda muat turun di sini


Itu Sahaja. Jika penyertaan anda berjaya dipilih, anda akan dihubungi melalui emel yang didaftarkan semasa pembelian.


Comments


bottom of page