top of page

RM 300 e-Wallet untuk Insurans Kereta: Tawaran Fuyohh!!

Updated: Oct 5


beli atau perbaharui insurance kereta dan menang rm 300

Dari sekarang sehingga 31 Oktober 2023, renew insurans kereta anda secara online direct dengan Tune Protect dengan hanya premium minima RM 1,500 untuk dapatkan ganjaran 💰RM 300 dan RM 1,000-1,499 untuk ganjaran 💰RM 100! TNG e-Wallet Khas untuk anda!

Click here for English version.


Tawaran Waktu Terhad

Jika insurans kereta anda akan tamat tempoh dalam masa 2 bulan tidak lama lagi, anda harus tidak lepaskan peluang ini. Tidak ada had untuk ganjaran, jika anda punyai 2 ataupun 3 kereta dengan sekurang-kurangnya RM1,000 ATAU RM 1,500 premium setiap satu kereta, kami akan bagi ganjaran untuk 2 atau 3 kereta anda. Ini mungkin adalah tawaran terbaik dalam pasaran sekarang.


Kami menawarkan pembayaran lebih fleksibel dengan ansuran mudah 0% melalui kad kredit (Maybank, CIMB, AmBank) ataupun Grab Pay Later ataupun anda boleh pilih mana-mana kaedah pembayaran yang tersedia seperti online banking (FPX), Touch N Go e-wallet, ShopeePay, dan banyak lagi.


Terma & Syarat

*Untuk pembelian secara online melalui laman web ataupun aplikasi Tune Protect (untuk pelanggan baharu atau sedia ada)

*Untuk layak mendapat ganjaran e-Wallet, pembelian harus memenuhi syarat minima premium termasuk cukai, duti setem & selepas sebarang diskaun semasa.

Premium Minimum

Ganjaran e-Wallet

RM 1,500 ke atas

RM 300

RM 1,000-1,499

RM 100


*Ganjaran e-Wallet akan dipenuhi dalam tempoh 45 hari selepas pembayaran berjaya & akan dihantar ke e-mel berdaftar semasa pembelian.

Terma & Syarat (Penuh)

bottom of page